به گزارش روابط عمومی پتروشیمی صنایع شیمیایی نگین سنقر،سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه بازدید از پتروشیمی سنقر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از تمامی واحدهایی تولیدی و صنعتی که با تمام توان برای رسیدن به ظرفیت اسمی فعالیت میکنند کمک خواهیم کرد
وی افزود: بعضی از طرحها و پروژههایی که امروز بازدید کردیم نیازمند توسعه است که درکارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان مطرح و بررسی خواهد شد و ما هم به عنوان وزارت کار و رفاه اجتماعی با تامین منابع سرمایه در گردش از این طرحها حمایت خواهیم کرد.
وزیر کار پیشرفت فیزیکی پتروشیمی سنقر را ۵۰ درصد عنوان کرد و گفت:پتروشیمی سنقر طرح جدیدی است که میتواند تحولی نو در صنایع پتروشیمی ایجاد نماید همچنین زمینهساز پیشگیری از واردات شود و سهم قابل توجهای نیز در کاهش ارزبری کشور داشته باشد.
مرتضوی تصریح کرد: امیدواریم در آینده نزدیک شاهد به ثمر رسیدن طرحهای در حال اجرای استان کرمانشاه و کاهش نرخ بیکاری و تاثیرگذاری نقش آنها در بخش کلان کشور باشیم.
محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه نیز در این بازدید ماموریت اصلی مدیران استان کرمانشاه را اشتغالزایی مفید و مولد عنوان کرد و بیان داشت: دوبار سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی ماههای اخیر به استان کرمانشاه، نشانه اهتمام دولت و مدیران ملی و استانی برای کاهش محسوس و اثرگذار نرخ بیکاری است که امیدواریم با راهاندازی واحدهای فعال در شهرک صنعتی کرمانشاه و شهرستان سنقر کلیایی به زودی شاهد اشتغالزایی مولد، مفید و ماندگار در استان باشیم.
حجتالاسلام سیدجواد حسینیکیا نماینده مردم سنقر و کلیایی نیز در حاشیه این بازدید اظهار کرد: پتروشیمی سنقر و کلیایی از واحدهای صنعتی پیشران است که اجرای طرح توسعهای این واحد در صنایع پایین دستی اشتغالزایی بالایی اجاد خواهد کرد.
وی ۴۰ درصد سرمایهگذاری صنایع پایین دستی را توسط تاپیکو و ۶۰ درصد دیگر را توسط هلدینگ خلیج فارس عنوان کرد و بیان داشت: طرح متیلآمین سنقر ششمین طرح دنیا و اولین طرح در خاورمیانه و ایران است که باعث ایجاد تحولاتی درحوزههای مختلف از جمله دارویی، خوراکی و… خواهد شد.
یوسف شریفی مدیرعامل شرکت صنایع شیمیایی نگین سنقر در حاشیه بازدید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استاندار کرمانشاه از پتروشیمی سنقر اظهار کرد: اجرای پروژه پتروشیمی سنقر در زمان راهاندازی اشتغالزایی ثابت حدود ۱۶۰ تا ۲۰۰ نفر را در پی خواهد داشت.
وی صنایع پایین دستی این مجموعه را مهم دانست و افزود: تولید متیل آمین به تنهایی کاربردی در ایجاد اشتغال ندارد و صنایع پایین دستی این مجموعه باعث توسعه شهرستان سنقر در زمینه ایجاد اشتغال خواهد شد.
شریفی با تاکید بر احداث هشت صنایع پایین دستی با توافق شستا گفت:بر اساس پیشبینی انجام شده ۴۰ درصد سرمایهگذاری این طرح را وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ۶۰ درصد آن را هلدینگ خلیج فارس تامین خواهد کرد.
شریفی اضافه کرد: با اجرای این هشت پروژه صنایع پایین دستی اشتغالزایی بیش از ۵۰۰ نفر در استان ایجاد خواهد شد.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی نگین سنقر در ادامه اعتبار مورد نیاز برای اجرای این هشت صنایع پایین دستی را ۲۲۵ میلیون یورو عنوان کرد و بیان کرد و گفت: امیدواریم تا نیمه اول سال ۱۴۰۳ این پروژه به بهرهبرداری برسد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هلدینگ خلیجفارس و شستا به تنهایی قادر به تامین سرمایه مورد نیاز این طرح نیست و در این زمینه نیازمند مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی و ارگانهای دولتی در این طرح استقبال میکنیم.